Как да увеличите обема на член. Само реални и ефективни начини

Големият член е резултат от техники за удебеляване

Много мъже се интересуват от уголемяване на пениса.Практиката потвърждава, че е възможнои има някои методи, които дори няма да изискват мъжът да напусне къщата и да плати за това.

Всеки от методите за удебеляване трябва да бъде разгледан по-подробно. Като имате предвид предимствата им, претеглете плюсовете и минусите на един или друг вариант и вземете окончателно решение.Кога да го направя

Преди да говорим за това как да увеличим пениса в диаметър, си струва да посочим индикациите за такива манипулации.

 • Първа индикация- недостатъчен диаметър, който не позволява постигане на удоволствие по време на секс и пречи на половия акт.
 • Второ- емоционална и психологическа неудовлетвореност от диаметъра, която предизвика изолация и проблеми в сексуалната сфера на ежедневието.

И двете показания важат за всички варианти на удебеляване на пениса.

Въпреки че причината за промяна на ширината на пениса не ограничава как може да се постигне резултатът, има ограничение, което определено няма да позволи извършването на операцията.
Това ограничение е психологическото консултиране. Ако медицинският работник забележи, че проблемът е във възприемането на собствените детайли на тялото. Човек няма да бъде доволен дори от отличен резултат, нито един хирург няма да предприеме операцията. НОтакава консултация е задължителна.преди да обсъдите хирургическата интервенция.

Как да увеличите пениса в диаметър: истински начини

Една жена ще бъде изумена от размера на пениса ви

Ние изброяваме няколко варианта за уголемяване на пениса в диаметър:

 • Кремовете - като мехлеми, гелове и спрейове, са представени от естествен набор от съставки, най-често това са почти прозрачни или белезникави вещества.
 • Мехлемите са безцветни или белезникави средства, които са насочени не само към удебеляване, но и към допълнителни ефекти като повишена чувствителност;
 • Геловете са прозрачни или леко мъгливи вещества, предимно без мирис или с лек аромат на съставките;
 • Спрейовете са безцветни вещества, предимно без мирис;
 • Упражненията са лесни за изпълнение у дома. Те се изпълняват просто, на ръка;
 • Помпите са лесно достъпно устройство, закупено както онлайн, така и в градския магазин за интимни стоки;
 • Приставки - точно като помпите се намират лесно в секс магазините. Въпреки това, за разлика от помпите, те не дават дългосрочен ефект, а само ви позволяват да получите удебеляване и удължаване на органа по време на секс;
 • Операцията е най-доказаният метод, който изисква пари и сериозна морална подготовка.

Всяка от тези опции е полезна по свой начин.

Същността на методите и техните предимства

Кремове, мехлеми и гелове

Удебеляването на пениса с кремове, мехлеми, гелове, спрейове и таблетки може да се обедини в една група продукти, които се прилагат повърхностно, тоест върху кожата. Всички те са условно разделени на три групи:

 • Краткосрочен, ефектът им се наблюдава изключително по време на секс и се прилагат само преди началото на интимността;
 • Дълги, които дават резултати за значително време, често се използват в курсове за поне един месец;
 • Помощни, такива вещества ви позволяват да подобрите ефекта от упражнения, помпи или масажи и се използват само в комбинация с такива методи.

Принципът на действие за такива лекарства е съвсем същият, тнасочени към разширяване на съдовете на пениса.Притокът на кръв се увеличава и кавернозните тела се разширяват. Това дава сгъстяващ ефект.

Безспорното предимство на геловете, кремовете, мехлемите, спрейовете е, че те се нанасят върху кожата и бързо се абсорбират. Не е необходимо да прекарвате дълги минути в търкане за нанасянето им.Не оставят следи отвън.

Упражнения

Упражненията са разнообразни и за тези мъже, които избират този отговор на въпроса "как да увеличат обема на пениса", се отварят много възможности за по-нататъшни действия.

Например, има упражнение, което по същество е подобно на доене (jelqing). За него човек търсиполуеректирало състояние на пенисаи го захваща с палеца и показалеца, затворени във формата на пръстен, около корена.

Техниката Jelqing ще помогне за увеличаване на пениса

Бавно прави движение към главата, като постепенно увеличава натиска на пръстите. Вече близо до главата на ръката се променя. Такивапроцедурата е проста и продължава не повече от 10-15 минути.

Има и друго, не по-малко просто упражнение, което отнема само 5 минути. Тя е насочена към удебеляване на главата и тялото на пениса. С едната си ръка мъжът хваща члена в корена, а с палеца и показалеца, също свити в пръстен, както при първото упражнение, фиксира областта под главичката. След това дърпа члена надолу, надясно, наляво. Важно е да няма болезнени усещания.

Предимството на упражненията е, че не изискват парична инвестиция.И времето, прекарано в изпълнението им, е достатъчно кратко и няма да създаде големи проблеми при изграждането на дневния график.

Използването на помпата гарантира увеличаване на размера на пениса

Помпи

Помпите са помпи, резултатът от които се постига чрез създаване на вакуум около пениса, което увеличава притока на кръв към него и провокира разширяването на кавернозните тела поради множеството кръвоносни съдове.

Тези устройства са доста лесни за използване. Помпата се поставя върху пениса, фиксира се, след което с помощта на круша се инжектира отрицателно налягане в него. В същото време манометърът няма да ви позволи да се увлечете и да причините болка, тъй като с него можете лесно да проследите нивото на необходимото налягане.

Предимството на помпите е тяхната относително ниска цена и лекота на използване..


дюзи

Дюзите са много популярна опция за тези, които мислят как спешно да увеличат размера на пениса. Те саизползвани по време на секси дават само усещане за увеличен обем на пениса, което ви позволява да имате ярък полов акт.

Приставка за член за увеличаване на размера по време на секс

Освен това голямото разнообразие от материали, форми, цветове ви позволява да добавите жар към сексуалния контакт и да го подобрите. Дюзите се удебеляват или удължават. Ще бъде полезно за начинаещи да се запознаят с характеристиките на тяхното приложение.

Операцията за уголемяване на пениса гарантира резултат

Операция

Операция -най-радикалните, но единственият метод, който дава точно този резултат, който човек планира.

Възможности за хирургична интервенция при удебеляване на пениса:

 • Трансплантация на мускулна тъкан, извършва се със събиране на материал от подмишницата или от мускулите на пресата;
 • Липофилинг, се състои в преместване на мастната тъкан на пациента от проблемните зони под кожата на пениса;
 • Гел импланти, доста обещаващ вариант, за който се използват хипоалергенни материали.

Безспорното предимство на операцията е, че веднага дава желания резултат без упражнения, мехлеми, кремове и помпи.

Какво да избера в крайна сметка

Опции за удебеляване на пенисаразнообразен, човек има богат избор. Той може да се ръководи при вземането на решение от финансовите си възможности и скоростта на получаване на резултата.

Ако не бързате да вземете решение,можете напълно да оцените всички положителни и отрицателни странионези методи, които се харесаха повече от други.