Как да увеличите размера на пениса

Еволюцията на мъжа, както и неговата националност, не оказват влияние върху размера на пениса

В опит да избавят света от катастрофите, свързани със синдрома на малкия пенис, лекарите са провели редица проучвания и академични статии. Те събраха две дузини мъже от цял свят, включително черни, азиатци, и измериха пениса им. В резултат на това дължината на 90% от субектите попада в диапазона 12-16 см. Късметлиите с инструмент, по-голям от 20 см, са 1%.

За да влезете в този процент, трябва да помислите за методи за уголемяване на фалоса. Ще ви кажем как да успеете по този труден път и ще дадем няколко скромни препоръки.


Възможно ли е да се променят параметрите на пениса

Членът е тънко нещо. Размерът му не корелира по никакъв начин с всички други параметри на тялото като размер на носа, краката, ръцете, височината, теглото.Не зависи от националност, раса, но може успешно да се увеличи. За това работят редица специални устройства, техники, правилно хранене и допълнителна подкрепа. Растежът става по дължина и обиколка.

Как протича процесът на корекция на органните тъкани

Целенасоченото въздействие върху фалоса води до увеличаване на масата на пениса. Гъбестата тъкан се включва в процеса, черупката (туниката) постепенно се разтяга. В резултат на това той се превръща в красив, много привлекателен обект за жените.

Корекцията се основава на:

  • съдови техники- обучението води до подуване на тялото, ефект върху съдовете. Натоварванията се определят въз основа на вида на оборудването, поставените цели. Тази група включва jelq, pump, clamp;
  • дърпащи техники- дават удължение по дължина. Това се постига чрез носене на екс, стречър, мануален стречинг, суспензия;
  • спомагателен ефект върху тялото- масаж, билколечение, витамини, гелове, кремове, вани.

Да споменем радикалния хирургичен начин. Името му е лигаментотомия. Операцията се извършва от всеки с подходящо здравословно състояние.

Как да действаме у дома

Запознайте се с най-добрите практики, които работят за растеж. Именно те ще ви накарат да крещите от щастие след няколко месеца тренировки.

джелкинг

jelqing техника за уголемяване на пениса у дома

Това е най-добрата мануална техника. Jelq е сух и мокър, което се отличава с наличието на смазка. Обучението изпомпва голямо количество кръв в тялото. Контролираното увреждане води до увеличаване на дебелината и дължината или и двата ефекта заедно. След няколко месеца упражнения ще постигнете + 0, 5 см дължина, + 2-3 мм обиколка.

разтягане

Ръчното разтягане ще позволи на мъжа да увеличи размера на пениса по дължина

Друг начин да го направите ръчно. Това е отлична основа за растеж, подготовка за разтягане на мускули и връзки. След ръчно обучение е лесно да се приведе пениса да напредне с шокови натоварвания. Основното увеличение е по дължината. Има A, V, прости, обратни разтягания, BTS. След шест месеца упражнения ще получите уверен плюс от 2 до 4 см.

Кои хапчета да използвам

Фармацевтиката се отнася до спомагателни методи за увеличаване. Подкрепата дава тонус, бързо възстановява тялото, увеличава притока на кръв. В пубертета действат по-сериозни хормонални средства.

Обърнете внимание на билкови препарати, които повишават либидото, издръжливостта при коитус, степента на ерекция. Благодарение на пълното кръвоснабдяване, те визуално увеличават пениса.

Хапчетата ще помогнат в случай на различни еротични хулиганства. Основното е да вземете хапчето навреме.

Упражнения и масажи у дома

Масажът идеално стимулира кръвообращението. Трябва да започне възможно най-рано, докато тъканите са еластични и клетките на фалоса са възможно най-готови за регенерация.Комплектът отнема около 30 минути. Техниката е приятелска с други методи на въздействие.

Допълнителните упражнения силно разтягат кавернозните тела, диагоналните влакна на туниката. Това дава висока ефективност. Дължината, главата, обиколката расте. Обърнете внимание на техниката на въже, импулсна компресия, изстискване на гъба.

Билки, отвари и инфузии на тяхна основа

Лечебните билки ще направят тренировките за уголемяване на пениса по-ефективни

Билките и лекарствата на тяхна основа действат по най-естествения начин. Те знаят как да премахнат причините за импотентност, да подобрят ефективността на тренировките, да увеличат издръжливостта. Друго важно нещо едействие върху метаболизма и холестерола. Той е от съществено значение за правилното производство на тестостерон.. Най-добри билки: епимедиум, женшен, Eurycoma longifolia.

Помощ сода

Обикновената сода може да избели неща, зъби, да премахне петна и да увеличи пениса. Тази суперсила се основава на подобряване на кръвообращението. Достатъчно е да привлечете бял прах за вани или масаж. Мярката е временна, но ще помогне в пикантен момент.

Удължител или носилка

Носилка за домашно разтягане на пениса дължина

Вакуумните и механичните удължители работят на принципа на издърпване на пръчките. Апаратът за компресия и дистракция работи по абсолютно същия начин при разтягане на счупени крайници. Ако кавернозните тела и tunica albuginea са разтегнати за дълго време, това ще стимулира растежа на тъканите.Носете устройството 6-8 часа дневно.След една година тренировки ще видите увеличение на дължината с 30% от оригинала.

По принцип се произвеждат вакуумни носилки. Това е здрава система от колани, която трябва да бъде увита около бедрата с колан, като фиксира крепежните елементи на главата. Стискайки дължината на колана, ще постигнете желаната сила на разтягане. Директният аналог на удължителя дава плюс в дължината.

Истинското въздействие на помпата

Вакуумната помпа ще осигури на мъжа растеж на пениса по дължина и ширина

Напомпването е най-добрата техника. Работи както за предотвратяване на задръствания, така и за еректилна дисфункция. Колбите с вода и въздух осигуряват натоварване на кръвоносната система на багажника. Разтягането включва туниката и гъбестото тяло. В резултат на това има стабилно увеличение на всички фронтове.

Що се отнася до растежа, пробите от въздуха дават максимален резултат. Не забравяйте да изберете правилния размер, в противен случай ще трябва да сте тъжни от разочарование.

Кремове, гелове и спрейове

Има спрейове, които подобряват притока на кръв в пениса по време на тренировка

Това е помощен начин. Геловете, спрейовете и кремовете подобряват кръвоснабдяването, осигуряват пълно загряване, предпазват кръвоносните съдове, капилярите от кръвни съсиреци и наранявания. Има лекарства, които ускоряват заздравяването на рани, стимулират метаболизма, регенерацията на клетките. Всичко това работи, нобез обучение такава поддръжка не работи.

Най-бързият и лесен начин - дюзи

Различни дюзи ще помогнат за временно увеличаване на размера на пениса

Играчките - дюзите дават незабавно увеличение от 2 до 10 см. В допълнение, те перфектно разреждат обичайния кръг от сладки усещания. Моделите са различни - реалистични или фантастични, със стимулация на себе си, партньор, с или без вибрация. Това обаче е временна мярка, която ще работи само по време на секс.

Отзиви за мъже

Хванете отзивите на късметлиите, които са успели да минат по този омагьосващ път.

  • „В ранната си младост бях много притеснен за размера си, беше ме срам да отида там, където можех да бъда гол. В началото опитах специални йога техники, у-шу. Безрезултатно. Година по-късно си купих екс. Колкото и да е странно, дядо ми ме доведе до това. В Съветския съюз той стоеше в началото на сексологията и сериозно, научно се занимаваше с този въпрос.

    След един месец на носене, процесът попер. На третия месец добавих помпа, упражнения и купих крем за подобряване на кръвообращението. Онзи ден преминах полугодишния етап. Резултат: уверен растеж на дължина +4, 1 см, растеж на обиколка +1, 3 см.

  • „Гледах тъжно моите 12 см до 25 години. Когато настъпи годишнината, започнах да работя за резултата. Започнах, разбира се, с jelq. Момчетата от форумите помогнаха да се състави програма за млад боец. След 6 седмици започнах да добавям стречинг, закачалка.

    Използвам редовно гелове и кремове. Досега съм качил 2 см за 4 месеца изграждане на пениса. Не смятам да спирам, искам да порасна до 16 см.

Заключение

Предупреждаваме ви, че няма магически начини за увеличаване на пениса. Всички техники, симулатори изискват упорита и систематична работа. Бъдете търпеливи, започнете с програми за начинаещи, постепенно увеличавайте натоварването, ще растете от ден на ден.