Трябва ли да се доверите на вакуумна помпа за уголемяване на пениса - отзиви от лекари и мъже

Вакуумна помпа за увеличаване на дължината и диаметъра на пениса

Интересът към размера на собствения пенис при мъжете измества всичко: дори футбола и риболова. Самият размер на нечие самочувствие причинява огромни комплекси, които в допълнение към психологическата негативност всъщност засягат сексуалния живот. Ето защо както традиционните лечители, така и медицината са измислили много интересни неща за растежа на гениталния орган.

LOD терапия, фалодекомпресия, хиперемизация са добре известни медицински термини. Но ние няма да ви натоварваме и говорим конкретно за изпомпване на прост, но цензуриран език. В същото време ще докажем, че работи.


Тя прави пениса ви по-голям?

Техниката се изпълнява на базата на съдови техники.

За да стане по-ясно, ето как работи:

 • фалосът се поставя в колба, където се прилага отрицателно налягане;
 • налягането провокира притока на кръв към пениса, възниква ерекция;
 • принудителен прилив на кръв активира неактивни капиляри. Повишава лимфо- и кръвообращението;
 • като бонус, нервните рецептори се дразнят, от тях импулсите отиват към гръбначния мозък и мозъка;
 • централната нервна система реагира на случващото се със силна ерекция и ярки усещания по време на секс.

NUPers са адаптирали използването на помпа за уголемяване на пениса.

Принципът на работа на вакуумна помпа, която може да увеличи пениса

Разликата е:

 • видове различни колби– това се отнася за диаметъра и дължината на цилиндъра. Добрата колба е с 5 mm по-дълга от изправената дължина на органа. Чувствайте се свободни да добавите 2 см към това, ако сте с наднормено тегло. По този начин ще поддържате размера, като натискате мастния слой в областта на пубиса;
 • продължителност на упражнението– Нека обясним, че за възникване на ерекция са достатъчни 10-15 минути. Растежът на пениса се постига чрез сесии от няколко часа с кратки почивки.

Цялата кръвоносна система в гениталната област получава натоварване, като в същото време има интензивно разтягане на мембраната и гъбестото тяло на органа. Системните процедури увеличават фалоса с 2 см дължина.

Изберете правилните размери на колбата според вашия размер. Устройството трябва да е проектирано за дългосрочно обучение. Предлага се в системи за изпомпване на въздух.

Няколко думи за диаметъра

Диаметърът на колбата силно влияе върху растежа на фалоса.

Член във вакуумна помпа, която увеличава размера на органа

Въз основа на това, да кажем:

 • ако искате да промените дължината, вземете тесен цилиндър (+2-4 см към собствената ви обиколка). Това ще насочи теглителната сила;
 • ако имате нужда от впечатляваща обиколка, вземете широк екземпляр (+4-6 см). Така фалосът ще може да набъбне.

По отношение на уголемяването системите, при които пенисът виси като молив, са безсилни.

Реални отзиви от клиенти

Говорихме със собственици на помпи. Много интересни неща разказаха.

 • „Първоначално вярвах в логиката на помпането и взех модел, за да изчисля дължината на пениса. За 3 месеца, имайки пенис 14, 5 см, го докарах до 19. Започнах да тренирам постепенно, помпайки по-голям вакуум всяка седмица. Беше възможно да се избегне притокът на лимфа и загубата на ерекция. Не ме мързеше да практикувам други техники. Практика Юли, Джелк.

  За тези, които искат реални резултати, съветвам да не се отказват и да работят усилено и дълго време. Моят опит показва, че това са поне 2 часа на ден в продължение на шест месеца. Можете да разделите тренировките си на серии от 5-10 минути. Само по този начин временният растеж ще стане постоянен и необратим. За да избегнете загуба на ерекция, използвайте ръцете си. Мануалните техники вършат чудеса. "

 • „Помпя от дълго време и натрупах приличен опит. Упражненията с помпа увеличиха пениса ми от 14 на 18 см. Работех само по дължина, обемът никога не ме интересуваше особено. Имам последната си колба от два месеца. Това е вентилатор, който съм готов да препоръчам на абсолютно всеки.

  Първоначално пробвах водния аналог, но след 40 мин. минаха мижавите 0, 5 см. Това продължи три седмици. След това даде почивка на члена и започна серии с проба от въздух. Днес тренирам 3 пъти седмично и продължавам да виждам ясни печалби. След няколко месеца ще използвам устройството само за профилактика.

 • „Съветвам ви първо да закупите най-простия вариант. Това ще ви помогне да разберете дали този метод е подходящ за вас или не. Веднага ми хареса, в първите дни почувствах необичайно натоварване. Без хапчета получих силна ерекция и подобрено либидо. Единственото нещо беше, че при първите процедури лимфата шуртеше сериозно, но един обикновен презерватив реши този проблем.

  Сега комбинирам помпане с ръчни техники. Основно практикувам Jelq. Всъщност това ми даде бърз растеж и мощен тласък в разтягането. Моите 12, 5 см след 5 месеца станаха 14, 7. Достойна алтернатива на инжекциите с хиалуронова киселина, разтегачите, екстендерите. "

Отзиви от уролози

Събрахме няколко интересни медицински мнения по този въпрос.

 • „Основата за увеличаване на дължината на пениса е сцеплението. Това е, което стимулира растежа на тъканите. Препоръчвам да използвате изпомпване с помощта на лекарства. По този начин скоростта на растеж на кавернозните тела ще бъде сравнима със скоростта на разтягане на tunica albuginea, което означава, че ще има реално увеличение.

  За да изберете режим на обучение и лекарства, консултирайте се с Вашия лекар. Няма да намерите лекарства на пазара, те се отпускат само в лечебни заведения по предписание на уролог. Не трябва да бързате и с избора на помпа. В моята практика китайските цилиндри лесно лишаваха мъжете от потентност. Последствията от спестяванията ще трябва да се лекуват дълго и трудно. "

 • „Истинският растеж на фалоса без операция се осигурява само от механични устройства. Препоръчвам да обмислите тази посока. Правилната помпа работи за изразено увеличение без болка, при условие, че мъжът е здрав. Техниката не изисква драстични корекции на обичайния ви начин на живот и може успешно да се прилага в домашни условия, по чехли и халат.

  Единствената значима конкуренция за колби и помпи са удължителите и носилките. Мога да кажа, че ефектът от изпомпването е по-малко устойчив, но в замяна има по-бързо увеличаване на диаметъра на органа, тоест на дебелината. При моите пациенти наблюдавам силно изразено уголемяване на главата. Особен успех се постига в комбинация от тренировка с помпа и екстендер. "

 • „Вакуумният метод за уголемяване на пениса е безопасен, нехирургичен метод. Хиперемизацията (лечение с локално отрицателно налягане) постепенно разтяга тъканта и позволява постигане на средно увеличение от 2-3 см. Стандартната програма е с продължителност една година.

  През първите 3 месеца обучението се провежда всеки ден, след това е достатъчно да практикувате техниката веднъж на всеки 3 дни, в серии от 30 минути. Избирайте само оригинални помпи, те са одобрени от медицински специалисти, тествани и не предизвикват странични ефекти. "

Защо трябва да си купите въздушна помпа?

Самият механизъм е проста система от помпа и цилиндър. НиеПрепоръчваме закупуването на това нещо за всеки практикуващ NUPer. Работи чудесно соло и повишава ефективността на техниките (клампинг, джелкинг).

Има мощен синергичен ефект, минималното увеличение е 2 см дължина, 0, 5 см обиколка. Опитните другари постигат по-впечатляващи постижения и се радват на 4-5 см плюс.

Заключение

Ако изберете помпа, която да отговаря на вашите собствени параметри, тя ще работи ефективно върху органа и ще увеличи размера му. Съветваме ви да не пестите пари - в интимните въпроси това има обратен ефект. Купувайте устройството само от доверени производители.