Как да увеличите дебелината на пениса: упражнения, разширители, операция

Това не е изненадващо, защото дългият, но тънък пенис не дава на жената усещане за пълнота. Увеличаването на дебелината на пениса също помага на мъжа да получи по-ярки усещания и да избегне ефекта „молив в чаша". Удебеляването на пениса се счита за много по-популярна процедура от увеличаването на дължината му, въпреки че се извършва по по-сложен начин.

Показания за процедурата

Рано или късно всеки мъж се чуди как да увеличи дебелината на пениса. Но всъщност такава процедура се изисква от много малък процент от мъжете. В други случаи удебеляването на пениса е единствено желание на самия мъж.

Има стандарт за размер, който се счита за нормален. Нормалният пенис е около 16 сантиметра на дължина и 8 в обиколка. Грешки са разрешени както нагоре, така и надолу. Счита се, че микропенисът е с дължина 8 см или по-малко в еректирало състояние. Този размер на мъжеството вече изисква намеса и корекция.

проблем с миниатюрен пенис

Удебеляването на пениса обикновено е по-трудно от хирургическата промяна на дължината. Но в момента има няколко различни метода за увеличаване на диаметъра на пениса. Използването им ще помогне за увеличаване на обема на пениса, както у дома, така и под наблюдението на специалисти.

Увеличаването на дебелината на пениса се извършва по няколко метода. Показан е за тези мъже, които имат малък размер на мъжеството и искат да разберат как да увеличат дебелината на пениса. В крайна сметка е известно, че с дългосрочно самозадоволяване, използвайки малки диаметри, можете да направите пениса по-малък.

Това означава, че има начини за увеличаване на дебелината на пениса.

Начини за промяна на дебелината

Има няколко най-популярни метода за увеличаване на ширината на пениса. Някои от тях изискват медицинско наблюдение, докато други, напротив, се извършват самостоятелно у дома. По време на хирургическа интервенция има няколко основни процедури, резултатите от които могат значително да увеличат обиколката на пениса:

 • липофилинг;
 • трансплантация на мускулна тъкан;
 • Операция Перовик;
 • имплантиране на топки.

Има и няколко начина за увеличаване на диаметъра на пениса, без да се прибягва до операция:

 • масаж;
 • разтягане на пениса с помощта на удължител;
 • използване на вакуумна помпа;
 • използване на таблетки;
 • използването на различни видове мехлеми и гелове.

Използвайки тези техники, можете да изберете оптималния метод и да увеличите обема на пениса, както и да увеличите неговата чувствителност.

Хирургични методи

Уголемяването на пениса чрез хирургични техники е един от най-рисковите, но ефективни методи. С тяхна помощ можете да увеличите дебелината на пениса и да консолидирате получения ефект. Основните недостатъци на хирургичното уголемяване на пениса в диаметър:

хирургичен метод за уголемяване на пениса
 • дълъг период на възстановяване;
 • висок риск от странични ефекти;
 • голям брой анализи преди изпълнение;
 • относително по-трудни за изпълнение.

Нека ви разкажем по-подробно как да увеличите ширината на пениса си хирургически. Те се различават по използвания материал, използваната техника и продължителността на възстановителния период. Такива процедури често се отразяват във видеоклипове от клиники за пластична хирургия.

Липофилинг

Метод за увеличаване на дебелината на пениса, който се основава на трансплантация на собствена мастна тъкан. Тъканта се събира от проблемните зони и се разпределя чрез инжектиране под кожата на пениса. Този метод е удобен, защото използва собствения резерв на тялото и следователно вероятността от отхвърляне при такава намеса е минимална.

вътрешна структура на пениса

Операцията за удебеляване на пениса с помощта на липофилинг също има своите недостатъци. Подкожната мазнина има тенденция спонтанно да се разтваря с времето. Резултатът е появата на туберкули и неравности под кожата на гениталния орган. В допълнение, след удебеляване пенисът е в състояние на подуване за известно време и затова си струва да се въздържате от полов акт.

Тази интервенция осигурява минимум белези и белези и следователно е най-приемлива от естетична гледна точка. Лекарите предпочитат да покажат резултата от удебеляването на пениса на снимка, от снимката се забелязва, че размерът може да се увеличи до 1, 5 сантиметра в ширина.

Трансплантация на мускулна тъкан

Тази техника помага за увеличаване на ширината на пениса до 3 сантиметра. Различава се от липофилинга по това, че има дълъг възстановителен период и 6-8 месеца след процедурата остава белег на мястото, където е взет трансплантираният материал.

Тази операция за удебеляване на пениса включва вземане на ивица мускулна тъкан и увиването й под кожата около ствола на пениса. Ефектът от такава интервенция остава за цял живот, поради което се сравнява благоприятно с липофилинга. В същото време си струва да се отбележи, че подготовката за тази операция и периодът на пълно възстановяване отнема до една година.

Тъкан се събира от гладката мускулатура на корема или се използват влакна от аксиларната фасция. Увеличаването на диаметъра на пениса се постига чрез "навиване" на тези влакна около кавернозните тела. Тази операция има дълъг възстановителен период до 9 месеца.

Основното неудобство се причинява от белег на мястото, където мускулът е взет от пациента, той продължава до шест месеца, след което става невидим. Видеото на такава операция изглежда доста страховито и затова не трябва да се гледа от особено впечатляващи хора.

Техника Perovik

Увеличаването и удебеляването на пениса с помощта на техниката Perovik е най-трудната операция. Това включва разделяне на всички тъкани на пениса и имплантиране на части от хрущялна тъкан между тях. Този метод за удебеляване и удължаване на пениса помага да се коригира формата му и да се добави обем. Основният недостатък на използването на тази техника е нейната сложност, която в случай на усложнения може да доведе до следните промени:

 • загуба на чувствителност;
 • липса на ерекция;
 • възпаление;
 • отхвърляне на тъкани;
 • гангрена;
 • неправилно сливане на тъкани;
 • образуване на белег.

Също така един от недостатъците е дългият период на възстановяване, който може да продължи до 12 месеца. Ако операцията се извърши правилно и се спазват всички препоръки на лекаря, такова увеличение на диаметъра на пениса дава траен резултат, който остава за цял живот. Впоследствие, ако погледнете снимката, белезите са напълно невидими. По-добре е да не гледате видеоклипа за удебеляване на пениса с помощта на тази техника за граждани с нестабилна психика.

Имплантиране на топки

Един от методите за увеличаване на диаметъра на пениса, който набира все по-голяма популярност. Същността на метода се състои в имплантиране на специални топчета от хипоалергичен материал под кожата на мъжкия полов орган. Тази процедура се извършва не само от хирург, но и от специалист по телесни модификации.

импланти под кожата на пениса

Използването на специални топчета помага да се разшири пениса в някои области. Това дава възможност да се осигури допълнителна стимулация за партньора поради уплътняване. Заслужава да се отбележи, че с този метод можете да правите секс само в определени позиции. Прекалено продължителният полов акт може да причини разтриване и нараняване на тъканите на пениса.

Нехирургични методи

Увеличаването на обема на пениса чрез нехирургични методи помага за промяна на размера на мъжеството без вреда за здравето. Използването на тези методи дава възможност за самостоятелно използване на продуктите в домашни условия, без лекарско наблюдение и без обвързване с определено място.

Масаж и упражнения

Извършването на масаж помага за увеличаване на обиколката на пениса чрез стимулиране на притока на кръв към пениса. Резултатът от този масаж е укрепване на ерекцията и разтягане на кавернозните тела. Тъй като размерът на кавернозните тела се увеличава, обемът на кръвта, която изпълва пениса по време на ерекция, се увеличава, което причинява промяна в размера.

Неудобството на масажа и упражненията е, че органът може лесно да се нарани. Масажът трябва да се извършва ежедневно за определено време. Такива упражнения за увеличаване на дебелината на пениса помагат за постигане на устойчиви резултати с минимална вреда за здравето.

Разширител

Носенето на екстендер помага за увеличаване на ширината на пениса и постигане на удължаване. Ефектът се постига в резултат на постоянно разтягане на тъканите на пениса, което води до тяхното нарастване и в резултат на това промяна в обема.

удължител за уголемяване на пениса

Носенето на екстендер помага за увеличаване на обиколката на пениса за дълго време и без никаква намеса в нормалното функциониране на органа. Сред недостатъците на този метод са дългите периоди на използване, преди да се появят резултати.

Вакуумна помпа

Вакуумната помпа е друг метод за стимулиране на растежа и удължаването на пениса, който използва принципа на променлив натиск. Когато пенисът се постави в колбата, в него се създава отрицателно налягане. Това води до стимулиране на притока на кръв в пениса. Благодарение на стимулирането на кръвообращението се подобрява кръвообращението в тазовите органи, което помага да се предотврати образуването на задръствания.

помпа за уголемяване на пениса

Помпа за уголемяване на пениса се предписва в следните ситуации:

 • недостатъчни усещания по време на секс;
 • слаба ерекция;
 • стагнация на кръвта в областта на гениталиите и таза.

С редовна употреба на вакуумна помпа можете да постигнете добри резултати. Особено изразен ефект се постига при комбиниране на помпата с действието на мехлеми и гелове.

Мехлеми и кремове

Мехлемите за удебеляване на пениса спомагат за увеличаване на кръвоснабдяването в областта на приложение. Те имат локален дразнещ ефект и ефектът от употребата им се забелязва веднага след употреба. Използването на мехлеми и гелове за уголемяване на пениса помага за постигане на по-интензивни усещания от полов акт и засилване на ерекцията.

кремове и мехлеми за уголемяване на пениса

Мехлемите и кремовете могат да съдържат хормонален компонент и затова е препоръчително да се консултирате с лекар, преди да ги използвате. Също така си струва да се отбележи, че купувачите на такива продукти могат да станат жертва на фалшификати. Ето защо, когато купувате, е важно да проверите целостта на опаковката и правилното изписване на имената.

Хормонални хапчета

Хормоналните препарати съдържат големи количества тестостерон, който стимулира растежа на пениса. Но употребата му трябва да бъде под постоянно наблюдение, за да се избегнат странични ефекти.

Изборът на метод за увеличаване на обема на мъжкия полов орган не е лесна задача. Всеки мъж може да избере продукт според желанието и възможностите си. Използването на такива средства ви дава възможност да се гордеете с размера на пениса си.

Всичко за удебеляването на пениса. 5 най-добри метода да направите пениса си дебел

Много мъже се интересуват от отговора на въпроса как да увеличат дебелината на пениса и дали изобщо е възможно да се направи това. Сега това е осъществимо и за това можете или да инвестирате малко пари, като извършите операция, или да се ограничите до малки разходи за специални устройства или вещества. Или можете напълно да избегнете финансови загуби, като постигнете наддаване на тегло у дома с помощта на упражнения.

Възможно ли е да се увеличи дебелината на пениса

Въпросът за увеличаване на дебелината на пениса е обсъждан няколко пъти и е получил редица отговори, потвърдени в практиката.

Потенциален резултат

При зададените въпроси относно удебеляването на пениса е важно какви резултати могат да бъдат постигнати. Резултатите са доста разнообразни и зависят пряко от първоначалния размер и избраните методи за промяна на желания параметър на пениса. Въпреки това, ако говорим за средни стойности, възможно е максимално удебеляване до 3 см.

5 най-добри начина

Всяка от опциите си струва да се обсъди по-подробно. Да разбере кое е по-изгодно и удобно за мъжа.

Дюзи

В днешно време има много устройства за удебеляване на мъжкия пенис. А един от много популярните и бързи варианти са приставките за удебеляване и удължаване на пениса. Този артикул не дава трайни резултати и се използва директно по време на секс, но бързо и лесно коригира дебелината на пениса.

Операция

Имайки предвид многото разногласия в дискусиите сред мъжете, операцията за удебеляване на пениса е най-ефективният вариант, който винаги ще даде приличен резултат.

Има няколко хирургически варианта:

 • Липофилинг;
 • Лигаментотомия;
 • Трансплантация на мускулна тъкан;
 • Възможност за хирургична интервенция по техниката "Перовик";
 • Вкарване на топчета в пениса.

водна помпа

С помощта на вакуумна помпа мъжът може да получи удебеляване на пениса у дома без много разходи и усилия. Механизмът на действие на помпата е да създаде вакуум около пениса. Увеличава притока на кръв към кавернозните тела и насърчава разширяването. Това дава резултат под формата на увеличаване на диаметъра и дължината. Резултатът ще бъде краткотраен и е по-добре да използвате помпата непосредствено преди секс.

Упражнения

Когато говорим за това как да увеличим дебелината на пениса у дома, не трябва да забравяме за упражненията. Сред тях на първо място ще бъде джелкингът, който е най-лесният за изпълнение.

Мехлеми, гелове и спрейове

Използването на кремове, гелове, мехлеми или спрейове е доста ефективен вариант за удебеляване на пениса, но достойни резултати се получават само когато тези продукти се използват заедно с други методи.

Сега има много лекарства за промяна на диаметъра на пениса, те се разделят според продължителността на действие на:

 • Краткосрочни, които се използват главно непосредствено преди секс;
 • Дългосрочно, чиято употреба трябва да се повтаря редовно;
 • Спомагателни, те са насочени към подобряване на качеството на секса.

Особености на методите

Накрайник за удебеляване на пениса, първият изброен в опциите за промяна на диаметъра на мъжеството.

Просто се поставя върху пениса преди секс и се отстранява след еякулация. Липофилингът, представен на първо място в списъка с операции, е трансплантация на мастна тъкан на мъж в собствения му пенис. В този случай необходимият материал се взема от проблемните зони на тялото на пациента и след това се инжектира подкожно в пениса, което води до равномерното му удебеляване.

Предимството на тази процедура е минималната вероятност от отхвърляне на инжектираната тъкан. Трансплантацията на мускулна тъкан се използва за удебеляване на пениса в рамките на 3 см. От гладките мускули на пресата на аксиларната фасция се взема част от влакна, които по време на операцията ще бъдат увити около кавернозните тела под кожата.

Този резултат ще остане с мъжа завинаги, но ще изисква търпение поради дългия период на възстановяване, който отнема до една година.

Ръчни и апаратни техники

Специалист ще ви каже как да увеличите параметрите на репродуктивния орган. Той ще препоръча безопасни начини за коригиране на дебелината на пениса у дома, които имат добри резултати. Можете да увеличите дебелината на пениса чрез редовен масаж и използване на помощни устройства.

Ефективността на мануалните техники за промяна на размера на пениса е многократно доказана. Единственият им недостатък е, че масажите не дават бързи резултати. Мъжете трябва да бъдат търпеливи и да изчакат размера на пениса им да започне да расте. Мъжете могат да постигнат положителни резултати със следните упражнения:

 • Юли. Това включва постепенно притискане на пениса, който е в полуеректирало състояние. В този случай трябва да използвате прихващането OK. Пенисът се фиксира за 15 секунди в едно положение. След това трябва да раздвижите малко пръстите си и да повторите това действие. Подобни манипулации се извършват по цялата дължина на пениса.
 • Джелкинг. Упражнението ви позволява да изпомпвате кръв чрез движение на OK-хвата на гениталния орган. Движенията се извършват от основата на пениса до мястото на главата му. Препоръчително е да извършвате манипулации с две ръце. Натискът върху органа трябва да се редува.
 • Затягане. Упражнението изисква поддържане на натиск в пениса чрез притискане на тялото му с помощта на скоба.

Ефектът от обучението ще се увеличи, ако мъжът едновременно използва помощни устройства. Удължителите и помпите за ерекция могат да увеличат дебелината на репродуктивния орган.

Нехирургични методи

Методите за нехирургична корекция са полезни и за мъже, които искат да направят пениса си по-дебел. Те се считат за по-безопасни от операцията. Друго предимство на методите е наличието на тяхното прилагане у дома.

Масаж и упражнения

Най-лесният начин да увеличите дебелината на мъжкия пенис е чрез редовни тренировки и масаж. Струва си да разгледаме всяка опция поотделно. По време на упражненията се препоръчва използването на специален лубрикант.

Масажът се извършва с кръгови движения върху гениталиите с ръце. Трябва да се движите от основата на пениса до самия връх на главата му. Както при упражненията, преди да извършите манипулации, трябва да нанесете лубрикант върху пениса.

Разширител

Мъжете могат да намерят в продажба специални устройства, които могат да увеличат дебелината на репродуктивния орган. Ако използвате екстендера стриктно според инструкциите, той увеличава обема на пениса, без да причинява увреждане.

Разширителят се използва, както следва:

 • Необходимо е здраво да се фиксира пениса в помощното устройство.
 • Използвайки устройството, трябва добре да разтегнете репродуктивния орган.
 • Пенисът трябва да остане в това състояние за определен период от време, така че тъканите му да имат време да се разтегнат достатъчно.

Тези действия трябва да се извършват ежедневно, като всеки път се увеличава натоварването. Този метод ви позволява да регулирате размера на пениса, който след това се запазва до края на живота. Това е основното предимство на нехирургичния метод.

Вакуумна помпа

Мъжете използват вакуумна помпа като заместител на удължителя. Устройството осигурява временен ефект на промяна на дебелината на репродуктивния орган. В същото време ви позволява безопасно и безболезнено да го увеличите в точното време. Увеличаването на пениса с помощта на помпа се дължи на силно увеличаване на притока на кръв поради появата на ниско атмосферно налягане около него.

Мехлеми и кремове

Много мъже, които искат да знаят как да увеличат диаметъра на пениса си, предпочитат да използват специални кремове и мехлеми, за да постигнат целта си. Такива продукти могат да увеличат кръвообращението в областта на интимните органи. Поради това размерът му се променя нагоре. В допълнение, локалните козметични продукти имат положителен ефект върху потентността и мъжката ерекция.

Повечето мехлеми и кремове съдържат хормонални компоненти. Затова е силно препоръчително да се консултирате със специалист за това, преди да ги използвате.

Хормонални хапчета

Системните хормонални препарати съдържат тестостерон, който има положителен ефект върху развитието и растежа на пениса при мъжете. Използването му се извършва стриктно под наблюдението на специалист. В противен случай ще бъде трудно за пациента да избегне развитието на странични ефекти.

Вакуумна помпа

Трябва да изберете помпа с широка колба, която позволява на пениса да се подува по време на тренировка. Вакуумната помпа е цилиндър с помпа, която изпомпва въздух от колба, предназначена за поставяне на софтуера. Устройството работи според законите на разликата в налягането, образувана от безвъздушното пространство.

Вакуумната технология е както следва:

 • Въздухът се отстранява от цилиндъра, налягането пада и започва засмукването.
 • Притокът на кръв става интензивен, потокът му в кавернозните тела става мощен.
 • Отрицателното налягане засяга тъканите на пениса, увеличавайки техния обем.
 • Резултатът е удължаване и удебеляване на фалоса.

При редовно обучение увеличението на дебелината е равно на един и половина до два сантиметра. Режим на изпомпване - до три пъти на ден, един подход е равен на 15 минути.

Jelqing с мехлеми

Jelqing трябва да се прави според описанията на опитни noopers. Те споделят своя опит и препоръчват извършване на манипулации в следната последователност:

 • стиснете репродуктивния орган между палеца и показалеца си;
 • хванете пениса здраво, но без болка;
 • започнете да се движите от пубиса към главата;
 • постепенно ускорете темпото.

В един подход трябва да направите поне 100 движения, подобни на доене. Продължителността на тренировката е 15 минути. При извършване на манипулации се препоръчва използването на кремове и лубриканти.

Инжектиране на собствена мастна тъкан

Надуването на пениса с липидна маса, взета от други части на тялото, е липофилинг, който се извършва под обща анестезия. Автоматичната мазнина се изпомпва от области, където присъствието й разваля фигурата. Локализация на липидната тъканна проба - по седалището, корема, бедрата.

След това получената маса се инжектира под кожата на пениса. Рехабилитационният период след операцията продължава 30 дни. През това време пациентът се въздържа от полов акт.

Опасни и непрепоръчителни методи

За да се постигне целта за увеличаване на диаметъра на фалоса, не всички средства са добри. Трябва да се вземат предвид медицинските предупреждения относно определени процедури.

Вазелин

Съществуващото мнение за постигане на обемни промени в параметъра на репродуктивния орган с вазелин среща съпротивата на лекарите. Мехлемът се произвежда по време на рафиниране на нефт, поради което е опасен и биологично несъвместим.

Вазелиновите пълнители дават уголемяващ ефект, но резултатите са катастрофални:

 • Развиват се полови инфекции.
 • Появяват се язвени и грануломатозни образувания.
 • Увеличава се рискът от болести, предавани по полов път.
 • Появяват се признаци на увреждане на кавернозните тела.

Най-опасните усложнения са развитието на плоскоклетъчен карцином и гангрена на Фурние.

Синтол

Синтолът е синтетично лекарство, използвано за обгръщане на мускулите и придаване на визуален обем. Въвеждането на пълнители, съдържащи това вещество, води до подуване и възпалителни процеси. Комбинацията от изкуствени масла в инжекциите е опасна за здравето, защото се усвояват лошо.

Бързият растеж на пениса след процедурата на непрофесионално инжектиране на синтол завършва с нарушения в работата на сърдечно-съдовата, дихателната система и кръвообращението. Ако лекарството попадне във вена или артерия, се развива инсулт и миокарден инфаркт.

Пример за работеща схема за упражнения у дома

Режимът на ефективно обучение за ширина включва няколко процедури:

 • Масаж на тестисите, който продължава поне 5-6 минути.
 • Загрейте с мокра топла кърпа - до 10-12 минути.
 • Jelq - поне 100 движения.
 • Огъване на еректирала средна част и седене върху нея в полуизправено състояние - по 10 минути.
 • Изпомпване.

За крайната процедура е необходима широка колба, трябва да направите три серии на сесия с постепенно увеличаване на натоварванията. Между сериите е показано натискане - до 15 пъти. Ако се появи болка в коремната област, тренировката се спира или нивото на натоварване се намалява. Завършване - смазване на органа с мехлеми срещу натъртвания.

Каква ширина на обиколката можете да очаквате?

Посочената тренировъчна програма ще даде плюс два см в диаметър, ако се прави редовно. Всички горепосочени методи водят до едни и същи резултати. Няма смисъл да се вярва, че безопасни методи могат да увеличат дебелината на фалоса с 5 или повече сантиметра.

Заключение

Ако не сте доволни от размера на пениса си, коригирайте параметрите, като използвате препоръките на експертите. Не застрашавайте здравето си чрез подкожно инжектиране на синтетични вещества и чужди тела. Големият и дебел пенис е резултат от постоянни тренировки, запомнете това и се подгответе за дългосрочни корекционни сесии.