Техники за уголемяване на пениса

Размерът на пениса на мъжа е въпрос на негова гордост: колкото по-голям е той, толкова по-уверен се чувства представителят на силния пол. Но какво да кажем за онези момчета, чийто обем и дължина на пениса оставят много да се желае? Такива мъже търсят метод или средство за уголемяване на пениса, което ще ги доближи до заветните параметри и ще повиши самочувствието им. Има няколко такива техники и коя да изберете, зависи от личните предпочитания на човека.

момиче измерва размера на пениса на човек

Масаж и упражнения за уголемяване на пениса

Най-надеждният и ефективен начин за увеличаване на пениса е масажът на пениса по специална техника. Нарича се „jelqing", което означава „доене" на английски. Този ефективен метод е известен от няколко века, което потвърждава неговата ефективност. Резултатът при редовно извършване на определени действия ще бъде забележим след 2-3 седмици и не само ще се състои в увеличаване на обема на пениса.

Важно !!!За разлика от други нерадикални техники, джелкингът има едно много значително предимство - дори след като спрете да упражнявате, увеличеният размер на пениса остава, тоест откатът при този метод е много незначителен.

Масажът на пениса се отбелязва със следните резултати:

 • удължаване на пениса и увеличаване на обема му;
 • повишена ерекция;
 • повишено либидо;
 • профилактика на заболявания на репродуктивната система.

Започвайки да увеличавате достойнството с метода за самомасаж, трябва да го правите редовно в продължение на няколко месеца. Тогава резултатите ще бъдат прилични и ще продължат дълго време. Техниката на джелкинг е много проста и лесна за овладяване. Преди да започнете упражненията, областта на слабините трябва да бъде добре затоплена. Това може да стане с помощта на вана или горещ душ, посещение на сауна или просто да увиете топла кърпа около бедрата си за няколко минути. В идеалния случай всякакви масажи трябва да се извършват след водни процедури.

Важно !!!Предпоставка за успешен масаж е интимността. Преди да започнете процедурата, трябва да се уверите, че никой няма да безпокои пациента по време на процедурата: домакинства, телефонни обаждания, познати и съседи. Само като се отпуснете и се настроите на уроци, можете да получите ефективен ефект.

Техника за самомасаж

Когато тялото се затопли и мъжът е в настроение за приятна процедура, можете да започнете да джелкинг. За да направите това, пенисът трябва да бъде приведен в полуизправено състояние: пенисът трябва да се изправи наполовина. Невъзможно е да приведете пениса в пълна бойна готовност: по време на масажа пенисът ще се разтегне, а заедно с него и кръвните артерии. Ако последните са напълно пълни с кръв, съществува риск от повреда или скъсване. Ето защо, когато сте превъзбудени, трябва да се разсеете малко, така че ерекцията да отшуми. След това върху ръцете или гениталиите се нанася смазка.

Това може да бъде смазка, продавана в аптека или магазин, масажно масло или специален продукт за уголемяване на пениса. В краен случай ще свърши работа обикновен бебешки крем. Основното условие е смазката да е хипоалергенна и да овлажнява достатъчно кожата. Основната му задача е да улесни движенията на ръцете и да предотврати възможни наранявания и увреждания на пениса.

Важно !!!Не използвайте сапун, душ гел, шампоан или домакински почистващи продукти като смазка. Тези продукти имат киселинност, различна от киселинността на кожата, което ще доведе до пилинг и зачервяване на кожата, обриви и в тежки случаи до химически изгаряния на кожата на пениса.

Сега можете да започнете масаж. Тя работи по следния начин:

 1. С топли смазани ръце трябва да хванете пениса така: направете пръстен от показалеца и палеца и го поставете в основата на пениса.
 2. Дланта на другата ръка се поставя върху главата на пениса.
 3. Пръстенът на пръстите е плътно притиснат и изтеглен към главата на пениса, като по този начин издърпва самото достойнство.
 4. В главата ръката е отпусната и с поглаждащо движение на дланите я спускат отново до корена на пениса.
висяща тежест за уголемяване на пениса

Тези упражнения трябва да се изпълняват в рамките на 10-15 минути. Ако по време на масажа има пълна ерекция, е необходимо да се вземат мерки за нейното намаляване. Ръцете могат да се сменят периодично, за да не се уморяват. При ежедневни упражнения в продължение на месец могат да се отбележат значителни промени в размера на мъжествеността. Подобреното кръвоснабдяване ще помогне не само за разтягане на кавернозните тела на пениса (поради което ще се увеличи), но и за премахване на задръстванията в малкия таз, което ще предотврати простатит, аденом на простатата и много други заболявания на репродуктивната система в мъже.

Техника на окачване на тежести

Друг древен начин да се увеличи размерът на основния мъжки орган е чрез окачване на товар от него. Този метод е често срещан сред народите на Африка: тегло е свързано с пениса на момчето и той ходи с него, докато достигне зрялост. Всяка година теглото на товара се увеличава и докато младежът стане възрастен, пенисът му достига впечатляващи размери. Днес всеки мъж може да използва тази техника, ако е запознат с нюансите на тази процедура. Недостатъкът на тази техника може да се счита за факта, че методът може само да удължи достойнството, но не може да го направи по-дебел.

Преди да започнете да извършвате тази процедура, трябва внимателно да проучите нейните нюанси и характеристики, тъй като методът е травматичен. Той, както и другите нерадикални методи за уголемяване на пениса, изисква редовност и систематичност.

Важно !!!Трябва да започнете с минимално тегло и да слушате внимателно чувствата си. Ако има дискомфорт или болка, теглото трябва да се намали. Ако товарът се носи без дискомфорт, той може да бъде увеличен.

Преди да започнете да висите, трябва също да загреете или да загреете областта на слабините. За тази цел е подходящо желиране, извършвано за 3-5 минути. Устройството, към което е прикрепена тежестта, може да бъде закупено в специализиран магазин - не се препоръчва да се прави от импровизирани средства. Винаги трябва да започнете с минималното тегло, което се доставя с устройството, а когато товарът спре да действа, той се сменя на по-тежък. Когато определеното време за носене на товара изтече, устройството се отстранява и отново се извършва масаж, този път успокояващ. Този метод е доста опасен и резултатът от използването му трябва да се очаква дълго време. Класовете трябва да се провеждат ежедневно, като постепенно се увеличава не само натоварването, но и продължителността на носене на товара. За да се доближи желаният резултат, устройството може да се носи не само в изправено положение, но и в легнало положение, като периодично променя позицията на тялото и седи. Всички тези трудности обикновено плашат представителите на силния пол и те предпочитат по-ефективни и лесни методи за повишаване на достойнството си.

Прилагане на специални устройства

удължител за уголемяване на пениса

Алтернатива на висящите тежести е носенето на удължител. Това е модерен начин за удължаване и увеличаване на обема на пениса, който е проектиран, като се вземат предвид всички недостатъци на предишния метод. В допълнение към факта, че се наблюдава удължаване и удебеляване на пениса, възможността за нараняване при използване на удължителя е минимална - съществува риск само ако не се спазват инструкциите за употреба.

Днес са разработени три вида удължители:

 • обратна връзка;
 • талия;
 • универсален.

Друго предимство на удължителя е неговата достъпност: цената на тези устройства е достъпна за всеки мъж. Първите резултати от използването на устройството ще бъдат забележими в рамките на няколко седмици след първата процедура. Носете устройството в продължение на 5 - 6 часа на ден, можете да увеличите пениса с няколко сантиметра и да затвърдите този резултат в продължение на много години. Обяснението на този резултат е просто: след разтягане тъканите обрастват с нови клетки, което прави възможно получаването на нови размери. Грешка при използване на устройството е затягането му твърде плътно. Това не си струва да се прави, тъй като притока на кръв е притиснат и желаният ефект не настъпва. Разхлабената скоба също не е приемлива, тъй като това може да доведе до загуба на удължителя при износване.

уголемяване на пениса с удължител

Нарезите на устройството ще помогнат да се определи „златната среда": именно върху тях си струва да се фиксира устройството. Струва си да започнете от първите марки, като в крайна сметка преминете към далечните прорези. Удължителят се носи в продължение на няколко часа, но трябва да се отстранява периодично: оптималното време за носене и почивка е час и 15 минути. Ако устройството се използва в съответствие с инструкциите, резултатите няма да очакват дълго.

По който и начин мъжът да реши да увеличи пениса си, той може да бъде допълнен със специална козметика. Обикновено се закупува с удължаващи устройства. Това могат да бъдат кремове или мехлеми на основата на съставки, които подобряват притока на кръв. С индивидуалното им приложение ефектът ще трябва да чака дълго време, но те са напълно способни ефективно да допълнят масажа или удължителя.