Как да увеличите член по старомоден метод у дома? Достъпни стари начини за всички

Метод за уголемяване на пениса на дядо

Желанието да имат голям пенис е на първо място за повечето мъже, тъй като много малко са тези, които са напълно доволни от размера си.

Това се обяснява с подсъзнателното желание да угодиш на партньора си по време на полов акт и да бъдеш най-добрият мъж.

Следователно, в преследване на сантиметри, мъжете дори са готови да отидат под ножа.

Въпреки че операцията за уголемяване на пениса не е разрешена за всички.

За тези, които не са готови в полза на сексуалното удоволствие да се възползват от такива радикални методи, има по-хуманни начини за увеличаване на пениса.


Накратко за основното

Желанието да имаш голям чеп за продуктивен секс

Мъжете, които искат да увеличат размера на пениса си, търсят помощ в интернет и най-често се спъватрекламирани лекарстваза доста голяма сума пари. Но в крайна сметка резултатът съвсем не е очаквания.

Несъмнено благодарение на такова лекарство можете да подобрите потентността, да увеличите желанието и да удължите половия акт, но по никакъв начинне удължавайте пениса. . .

Освен това приемането на несертифицирани лекарства (и често такива се срещат в онлайн магазини) може да навреди на здравето като цяло.

Следователно, ако е решено да действате, за да направите тялото си по-голямо, тогаваизползвайте препоръчителнометод на дядо за уголемяване на член у дома: народни методи и средства за защита.

Вярвате или не, дори мастурбацията може да бъде по-полезна от различни китайски лекарства.

Налични методи

У дома, както се оказа, можете да постигнете увеличение с помощта на обикновени импровизирани средства. Но днес ще говорим за това как да увеличим пениса по старомодния метод:

 1. Масаж. . . Този метод е ефективен, ако се прилага редовно. Основният плюс е, че е абсолютно невъзможно да увредите здравето си с масаж.

  Масажната техника се използва върху предварително изпарен орган, като по този начин тъканите стават по-податливи на разтягане.

 2. Психологични образи. . . На пръв поглед методът е доста фантастичен, но работи доста ефективно. Психологични образи

  За да направите това, трябва да затворите очи и да си представите как органът започва да расте до необходимия размер.

  Веднага възниква въпросът, как въображението може да помогне в реалния живот?

  Но всичко е съвсем просто: ако се отпуснете и настроите по правилния начин, тогава в хипофизната жлеза започват да се произвеждат определени хормони на растежа, което води до леко увеличение на пениса. 3. Мануална терапия. . . Методът е подобен на масажните техники, но тук ще са ви необходими познания за мануалната терапия и специални точки, когато сте изложени на прилив на приток на кръв към гениталиите и растеж на тъканите.

  Ръчното уголемяване на пениса е древен метод, който се използва от мъжете в продължение на хиляди години.

 4. Прием на билки. . . Билковите лекарства могат да насърчат уголемяването на пениса, ако се приемат правилно за дълъг период от време.
 5. Мастурбация. . . Често мъжете могат да мастурбират през свободното си време, за да облекчат стреса.

  Следователно, никой дори не осъзнава, че това е не само бързо получаване на удоволствие, но и старомоден метод за увеличаване на пениса: укрепване и добавяне на мускулна маса.

15-18 см - нормална дължина на пениса

На пръв поглед методите на дядото за уголемяване на пениса са много съмнителни и според изследваниятамного продуктивен. . .

Средна нормална дължина на пениса15-18 сантиметра, за тези, които имат по-малко от 13 сантиметра, има проблем да добавите понедва до три сантиметра. . .

Благодарение на тези техники можете да разрешите проблема с три сантиметра. Следователно е необходимо да се разгледа по-подробно всеки старомоден начин за това как да се увеличи член.

Ако не искате да разберете всички нюанси, ви предлагаме да преминете направо към доказания списък с най-добрите начини за повишаване на мъжкото достойнство.

Масажираме и увеличаваме

Доказано, че масажнасърчава растежа на тъканитена клетъчно ниво, така че редовните процедури могат да повишат достойнството с няколко сантиметра и дори леко да увеличат главата.

За да започнете да манипулиратепърво трябва да подготвите органа:

 1. Първата стъпка в процедурата е пара (това се прави, за да се отпуснат тъканите и да се улесни работата с тях). За това се взема мека салфетка, навлажнена в топла отвара от билки и се нанася върху пениса за няколко секунди. След такава манипулация кръвообращението се подобрява, а действието на самомасажа носи по-добри резултати.
 2. След това можете да продължите към директния масаж. Отначало главата на пениса е силно компресирана, но така че това действие не причинява болка.
 3. Тогавачеп се простира встрании се фиксира за няколко минути.
 4. Следователно органът се връща в първоначалното си положение.
 5. След всяко разтягане се извършва затоплящ масаж на пениса, за да се възстанови кръвообращението.
 6. Разтягането се повтаря отново, но в другата посока. Всеки път, когато разтягате пениса си, трябва да сменяте посоката.

Масажът е един от най-простите начини за уголемяване на пениса, но, за съжаление, резултатите от използването му ще станат забележими едва след няколко месеца.

Веднага щом растежът на пениса стане забележим, моментът е подходящ за укрепване на потентността.Най-лесният начин да получите това, което искате, е да използвате подобрители на ерекцията.

Удоволствие и растеж

Мастурбация за увеличаване размера на пениса

Както споменахме, мастурбацията може да бъде от полза.

Тоест, сега всеки път, когато започвате това действие, си струва да помните, че това е не само релаксация, но и ползи за самия орган (увеличаване на размера).

Така,можете да започнете процедурата:

 1. Органът трябва да е в състояние на ерекция. Мастурбацията трябва да започне с леки масажни движения, след което те трябва да бъдат подсилени с леко отпиващо движение. Продължете по този начин, докато почувствате, че скоро ще дойде еякулацията. В този случай трябва рязко да спрете и да се успокоите. След това възобновете манипулацията.
 2. Препоръчително е да вземете малко смазка и да лекувате пениса. Масажирайте го за минута с кръгови движения отгоре надолу. В същото време не забравяйте да се задържате върху главата и да я стиснете малко.
 3. В края на процедурата завършете процеса с еякулация.
 4. Ако използвате тази техника всеки път, когато искате да мастурбирате, можете значително да подобрите състоянието на органа.

Упражнения за пенис

Има няколко упражнения, тъй като навремето пенисът беше увеличен. Те се основават на разтягане на пениса.

 • Разтягане в седнало положение

  Действието е придърпване на пениса към дупето в случай на непълна ерекция и фиксиране. Така ще възникне венозно налягане и ще се увеличи не само дължината, но и ширината;

 • V-участък

  Това се прави чрез притискане на отпуснатата глава в пръстен от пръсти. Фиксираната глава се отдръпва от себе си и се задържа за десет секунди.

  С другата ръка натиснете в областта на основата на пениса и поведете отдолу нагоре.

Билки за растеж на пениса

Друг древен начин за уголемяване на пениса са лечебните билки. Билколечението отдавна се използва за подобряване на мъжката сила. Даоските монаси откриха тайната на билките, които трябва да се консумират, за да се повиши достойнството.

Основни билки- cistanche физиологичен разтвор и саргасови водорасли. От тях се приготвя специална отвара, която се приема по време на медитация. Според вярванията на монасите по този начин пенисът може да бъде увеличен до девет сантиметра.

Ако знаете как да увеличите пениса със стария метод и работите върху себе си, редовно използвайте избраната техника, тогава определено можете да постигнете резултат.

Важноне използвайте лекарства от интернет, без да се консултирате с лекар (това не само няма да даде резултат, но и може значително да повлияе на здравето на самия орган).