Как да увеличите пениса у дома?

Как да увеличите пениса у дома? Повечето мъже са внимателни към уголемяването на пениса и често обръщат внимание на недостатъчния размер на пениса си. За някои малкият пенис се превръща в истинска фобия и пречи на нормалните отношения с жените. Поради ниското самочувствие възникват проблеми в леглото. За да се отървете от тях, са измислени много методи и лекарства. Този преглед ще ви помогне да разберете ефективността на всеки от тях.

измерване на пениса, преди да го увеличите, като използвате примера на банан

Строга градация и норми за членовете от мъжки пол не съществуват. Има голям диапазон на размерите, в който всички пениси са нормални. Отклонение се счита за дължина по-малко от осем сантиметра в състояние на ерекция за възрастни мъже. По-големите органи са съвсем нормални от медицинска гледна точка и тук всеки сам преценява дали има нормален пенис или малък. Известна роля в дефиницията за нормалност играят исканията на партньора и етичните съображения. Лекарите казват, че по време на полов акт дължината на пениса не влияе на получаването на оргазъм от партньорите.

Пенисът е много чувствителен към физически въздействия. В резултат на практически експерименти учените са доказали, че редовният полов акт с партньори, които имат тясна вагина, води до намаляване на размера на пениса на мъжа за 2 месеца. Ако е възможно толкова бързо намаляване, тогава защо да не опитате обратното, но необходимо ли е да увеличавате пениса във всеки случай?

Първо, нека се заемем с размера на пенисите. Кавказките мъже имат полови органи от 12 до 16 см дълги и 3-4 см в диаметър, когато са изправени. Ако четецът на тези редове има размер на пениса в този диапазон, тогава той няма физически проблем. Тук на преден план е психологическата нагласа. Ако все пак желанието за увеличаване на дължината на органа не е изчезнало, тогава можете да прочетете статията по-нататък. По-долу сме събрали най-интересните и ефективни методи за уголемяване на пениса. Ето някои от тях:

 • джелкинг;
 • Хирургична интервенция;
 • Въздействието на масажа;
 • Използване на окачване на тежести за разтягане;
 • Приемане на лекарства;
 • Удължител;
 • Използване на вакуумна помпа;
 • Използването на мехлеми, гелове, спрейове;
 • Накрайник на член.

Най-добрите резултати винаги се показват от интегриран подход за решаване на проблема. Не е нужно да чакате незабавен растеж. От голямо значение е редовността на упражненията и постоянството, тогава резултатът ще бъде положителен.

една жена е изненадана от увеличения размер на пениса на мъжа

Възможно ли е да увеличите пениса сами?

Някои мъже не се доверяват на прости методи, приложими у дома. Многобройни реклами понякога прекаляват с описание на бързина и ефективност. Основното тук е да изберете метод, който е подходящ за мъж, което няма да бъде загуба на усилия, време и пари.

мъж с увеличен пенис

jelqing

Техниката за въздействие върху гениталиите произхожда от Близкия изток. Успешно се използва от древни времена също в Индия и Африка. Един особен набор от упражнения понякога се нарича "доене" поради характерните движения. Техниката е изпитана във времето и има много положителни резултати. Ръчното въздействие след определено време помага за увеличаване на дължината на пениса.

За да започнете да използвате този метод, първо трябва да закупите подходящ лубрикант и да следвате инструкциите. Разработени са няколко варианта на техниката на доене. По време на процедурата членът трябва да бъде в състояние на непълна ерекция, достатъчни са 60-75%. Физиологичният ефект се получава поради допълнителен приток на кръв и повишено кръвообращение.

Вътре във всеки мъжки орган има много кавернозни тела. Върху тях действа масажната техника Jelqing, като се разтяга по дължината. След няколко месеца интензивни упражнения размерът на кавернозните тела започва да се увеличава, така че по време на ерекция те могат да задържат повече кръв. По-голям обем кръв в пениса ще доведе до увеличаване на дължината. Има много методи за "доене" по метода Jelqing. Инструкциите са публикувани в Интернет или могат да бъдат взети от специализирана литература. Има дори обучителни видеоклипове. Разгледайте тук няколко добре познати и ефективни упражнения.

1 упражнение

Преди да започнете процедурата, кавернозните тела трябва да се затоплят. Това ще увеличи еластичността на стените. Операцията се извършва по всякакъв възможен начин. Можете да загреете малко едра сол или зърнени храни в тиган, да ги изсипете в платнена торбичка или обикновен чорап и да ги завържете, за да не се рушат. След това получената нагревателна подложка се нанася върху пениса и се нагрява от различни страни.

След това се предизвиква ерекция на пениса, но не пълна. Приготвеният лубрикант се нанася върху гениталиите. Пръстите на едната ръка покриват органа в основата, за да образуват стегнат пръстен и с бавни движения насочват ръката към главата, сякаш разтягате пениса. Пръстенът на пръстите не трябва да се разхлабва по пътя. Не е необходимо да преминавате към главата по време на процедурата. Първият път са достатъчни 40 движения, след което постепенно броят им трябва да се увеличи до 200.

Упражнение 2

При този метод натискането върху органа се извършва не с пръсти, а с дланта на ръката. Пенисът е плътно покрит и компресиран за 10 секунди. Няма нужда от повече натиск. Ако ширината на дланта не припокрива дължината на органа, тогава можете да използвате втора ръка. По време на компресия членът се насочва на свой ред наляво, надясно, нагоре и надолу. Можете да промените последователността произволно. Силата на натиск върху пениса трябва да е силна, но не е необходимо да се довежда до болезнени усещания, за да не се наранят меките тъкани. Съдейки по прегледите на тези, които са опитали тази техника, след няколко месеца дължината на органа може да се увеличи с 2 см.

Масаж

Използването на масаж не изисква финансови разходи и е доста подходящо за домашни условия. Много мъже опитват тази техника за уголемяване на органи. Методът ви позволява да удължите пениса, да го направите по-масивен и има добър ефект за повишаване на мъжката потентност.

Задължително условие преди започване на процедурата е да се затопли пениса. Най-лесният начин е да вземете малка кърпа, да я накиснете в топла вода и да увиете гениталиите. Няколко минути по-късно процедурата се повтаря. Това трябва да се направи три пъти. Топъл компрес ще затопли меките тъкани и ще засили ефекта от масажа. В гениталиите кръвообращението ще се увеличи и кожата ще стане по-еластична.

Разработени са различни методи за масаж. Някои препоръчват работа с орган в състояние на ерекция, други с отслабен пенис. И двете процедури можете да видите във видеоклиповете и да изберете подходящата опция за себе си. Избраната техника трябва да се използва систематично, за да се постигне положителен резултат.

Окачване на товари

Техниката използва силно разтягане на пениса поради голямо статично натоварване. Методът, ако се използва неточно, е изпълнен с негативни последици и нараняване на меките тъкани. Стените на кавернозните тела и връзките на пениса при висящи товари са подложени на голямо натоварване и се разтягат по дължината. Обемът на пениса не се увеличава с тази техника. Като за начало можете да намерите подходящи видеоклипове в интернет и сами да видите какво се случва на екрана.

Преди да окачите товари, половият орган трябва да се затопли. След това зад главата на пениса с помощта на лейкопласт се фиксира шнур, върху който вече е окачен товар. Започнете с леко тегло. Процедурата се извършва за първи път само за 25 минути. При следващите сесии времето за спиране и размерът на товара постепенно се увеличават. Монтажът и теглото не трябва да причиняват изтръпване на главата. Ако това се случи, тогава натоварването се намалява. С помощта на висящи тежести пенисът не само се удължава, но и се подравнява.

Удължител

Устройството в процеса на приложение разтяга меките тъкани, тялото се съпротивлява и, за да се отърве от дискомфорта, започва да изгражда мускулна маса. В резултат на експозицията половият орган расте, увеличавайки се по размер. Предимствата на техниката включват постоянството на резултата. Разширен член вече няма да се върне в предишното си състояние. Процедурата с екстендера се извършва по няколко часа дневно.

По начин на действие уредите биват: вакуумни, ремъчни и примкови. Последните са по-евтини, но по-ниски по лекота на използване на други видове. Изборът на опция зависи от предпочитанията на самия мъж. За да видите и усетите метода на работа с разширителя, първо трябва да гледате видеоклипове с различни случаи на употреба и да спрете на един. Всеки метод има своите положителни и отрицателни характеристики.

вакуумна помпа

Устройството според метода на работа прилича на помпа, позната на всички. Използва се успешно не само за удължаване на пениса, но и за медицински цели за повишаване на потентността. Помпата помага и в случаите, когато естествената ерекция не достига необходимите параметри за нормалното продължаване на половия акт. Включеното устройство създава вакуум около пениса, което увеличава притока на кръв и ерекцията.

Преди да започнете процедурата, пенисът се смазва със специален мехлем и се вкарва в отвора на устройството. След това уредът се включва и въздухът се изпомпва от пространството между органа и стените на цилиндъра. Мъжкият член е в зона на ниско налягане. Кръвта започва да тече към тъканите в засилен режим, запълвайки освободеното пространство. В същото време мъжкото достойнство се увеличава по размер. Налягането се контролира от вградения манометър и се поддържа в рамките на посочените параметри съгласно инструкциите. Техниката може да се види във видеото в интернет.

Увеличаването на дължината и обема на пениса не е постоянно, така че е по-добре да използвате метода преди началото на полов акт като мярка за подобряване на потентността. Въпреки временността, много мъже периодично използват тази техника, за да увеличат размера на органа и да получат добра ерекция. Вакуумна техника може да се намери в специализирани магазини и аптеки.

Мехлеми, кремове, гелове и спрейове

В мрежата и в пресата се отделя много внимание на тези инструменти за уголемяване на органи. Те са удобни и лесни за използване, но високата ефективност е доста пресилена. Експертите нямат общо мнение, но все пак се наблюдава известен ефект. Въпросът е в целесъобразността на закупуването с такава незначителна възможност за увеличаване на дължината на пениса.

Въздействието върху гениталиите не зависи от формата на дозиране на лекарството и може да бъде от следните видове:

 • Краткосрочен. Лекарството се използва преди началото на полов акт, действието продължава до края му;
 • Дългосрочен. Препаратите се използват за увеличаване на дължината за дълъг период;
 • спомагателни. Използва се в комбинация с други лекарства.

В първия случай ефективността на метода се оправдава. Възложената му задача е изпълнена. За прилив на кръв към гениталиите се използват специални затоплящи добавки, които са част от препаратите. В резултат на това притока на кръв се увеличава, главата и самият пенис набъбват.

Дългосрочното действие само с помощта на химикали все още не е клинично доказано. Многобройни възторжени отзиви в мрежата най-вероятно се плащат от производители или продавачи. Чудодейно лечение без използването на други методи няма да доведе до положителен резултат. Можете да прилагате мехлеми и кремове в допълнение към масаж или екстендер. В този случай ефектът ще бъде постоянен. Сложната техника се потвърждава от клинични проучвания на учени и практическа употреба от мъже.

Хирургия

Не всеки мъж ще подмени половия си орган под ножа на хирурга. Горните техники са по-малко ефективни от операцията, но са много по-евтини. Цената на операцията е доста висока.

В хирургията се използват няколко метода за преоразмеряване: увеличаване на дължината и обема. Конвенционална операция ви позволява да увеличите мъжествеността до 4 см. Те се извършват в специализирани институции под местна анестезия. Добрите специалисти минимизират вероятността от отрицателен резултат, но всеки ли решава за това? Може би е по-добре да използвате по-малко радикални методи за начало? Рискът е минимален, а спестяванията са на лице.

Дюза

Специални устройства се продават в магазините и могат да помогнат по време на полов акт. Използването им ви позволява да увеличите по всяко време не само дължината, но и дебелината на мъжеството. Разработени са отворени и затворени устройства. Вторият е по-добър за полов акт. За производството на мек еластичен силикон или латекс. Усещат се много подобни на истинска кожа.

Някои модели увеличават мъжкия орган до 10 см. По-умерените ви позволяват да удължите пениса с 3-6 см. Чувствителността на пениса по време на полов акт намалява, а дължината се увеличава. Ако в сексуалните отношения с партньор царува хармония, тогава понякога можете да използвате такива привързаности, за да засилите чувствата. В интернет има отзиви на жени за използването на дюзи по време на полов акт.

Заключение

Както можете да видите, има достатъчно методи за удължаване на мъжкото достойнство: от най-простите и евтини до ефективни и скъпи. Към тях трябва да се прибягва само в случаите, когато проблеми с дължината на пениса пречат на нормалния полов живот. В името на експеримента, не трябва да ги опитвате, защото размерът е даден на мъжете от природата и с това трябва да се гордеете.