Как да увеличите размера на пениса

Размерът на пениса при мъжете е болезнена тема. Ако по някаква причина те възприемат своето "достойнство" като твърде малко (тънко, мудно - възможни са варианти), тогава практически никой не може да ги убеди в обратното. В същото време размерът на пениса не е параметър, който може да бъде постигнат в резултат на каквито и да е усилия, като например мускулите, придобити чрез изтощителни тренировки. Мъжкият полов орган е резултат от комбинация от наследствени фактори и колко високо е било нивото на тестостерон по време на вътреутробното формиране на тялото. Въпреки това мъжете по всяко време няма да престанат да се интересуват, но възможно ли е да се увеличи пениса?

Размерът на пениса като причина за безпокойство

Статистиката, която се слуша от сравнително малък брой мъже с комплекси по отношение на размера на пениса, казва, че границите на нормалните размери на пениса могат да бъдат различни. И така, пенисът се отличава:

 • малък (в състояние на ерекция - от 9, 5 до 10-12 см);
 • нормално (12-14 см);
 • голям (повече от 14 см).

И въпреки че в тези граници всеки размер на пениса е нормален, в съвременното общество почти никой от мъжете не е в състояние да прецени тялото си безпристрастно. Общоприето е, че привлекателността на мъжа е толкова по-голяма, колкото по-голяма е дължината и дебелината на пениса. Има мнение, че голям орган не само изглежда привлекателен и ефектен (което се забелязва дори в дрехите), но и доставя на жените много повече удоволствие.

Що се отнася до мнението на лекарите, те смятат, че уголемяването на пениса може да се препоръча, ако целият му размер е по-малък от 9, 5 см, а това представлява истински проблем за неговия „собственик". В други случаи няма нужда от увеличаване, тъй като е невъзможно да се „задвижи" параметър, съответстващ на индивидуалните структурни особености на всеки човек, в рамките на стандартите.

Теоретично: необходимо ли е и възможно ли е уголемяването на пениса?

Мислейки дали е възможно да увеличите пениса, както и изучавайки методите за извършване на това действие, мъжът трябва да разбере: основните процедури, които ви позволяват да увеличите размера на пениса, не могат да бъдат обърнати. Ето защо, преди окончателно да вземете решение за такова събитие, си струва да се консултирате с андролог или уролог, както и с психолог.

Статистиката посочва недвусмислено: дори ако е извършено уголемяване на пениса, в по-голямата част от случаите мъжете остават недоволни от резултата. Очевидно придобитите сантиметри на пениса не влияят на способността да общуват с жените и да им доставят физическо удоволствие. Освен това придобиването на по-голям и дебел пенис изисква значително търпение, голям запас от време, физическа издръжливост, включително и такива, свързани с поддържането на здравословен начин на живот. По принцип, благодарение на съвременната медицина, пенисът може да се увеличи, но не всеки мъж има желание и търпение да се откаже например от алкохол и тютюнопушене, така че извършените процедури да не причиняват твърде много вреда на здравето.

Ако говорим директно за дейности, които ви позволяват да увеличите пениса, тогава те са условно разделени на две категории: тези, при които увеличението е наистина възможно, и тези, които само обещават желания ефект. Първите включват:

 • използване на вакуумни устройства;
 • използването на устройства, които извършват външно разтягане на тъканите;
 • хирургическа интервенция.

Използването на така наречените вакуумни устройства (помпи) е нехирургичен метод, чийто смисъл е „трениране" на тъканите на пениса, което постепенно води до тяхното разтягане. Помпата всъщност е най-простият механизъм: цилиндър, в който е поставен орган, който се нуждае от уголемяване, и вакуумна помпа, която регулира нивото на налягането в цилиндъра. С помощта на помпа въздухът се отстранява от пространството около пениса, създава се разредена атмосфера, която допринася за притока на кръв към тъканите на мъжкия орган и стимулира тяхното увеличаване на размера.

Екстендерите или външните разтягащи устройства са средства за редовни, в идеалния случай ежедневни тренировки, благодарение на които дължината на пениса ще се увеличи с 1, 5-3 см в рамките на 4-6 месеца без операция. Ако използвате екстендери след операция за удължаване на пениса, резултатът ще бъде още по-забележим.

Хирургията е най-радикалният начин за постигане на няколко цели наведнъж:

 • увеличаване на дебелината на мъжкия полов орган;
 • увеличаване на дължината на пениса;
 • провеждане на комбинирано увеличаване на дължината и дебелината на пениса;
 • коригиране на деформацията на органа с едновременна корекция на размерите;
 • коригиране на еректилна дисфункция с едновременна корекция на размерите.

Всичко по-горе се осъществява поради хирургична интервенция в системата от връзки, които фиксират кавернозните тела на пениса към областта на срамната става. След дисекцията на така наречения поддържащ лигамент може да се извърши една от следните опции:

 • имплантиране на протезата (извършват се предварителни напречни разрези на албугинеята);
 • имплантиране с удължаване;
 • операция на разединяване (отделяне на кавернозните тела едно от друго и поставяне между краищата им и главата на имплантите);
 • микрохирургична автотрансплантация (обвиване на пениса с имплантни тъканни фрагменти);
 • подкожно инжектиране на определено количество от собствената мастна тъкан на пациента или клапа от подкожния мастен слой;
 • хирургия с надлъжни разрези на туниката с поставяне на вложки от собствена вена на пациента или други материали.

Резултатите, които лекарите могат да постигнат по време на операция за уголемяване на пениса, са с дължина 2, 5-3 см. Именно това увеличение се счита не просто за стандартно, а за успешен финал на операцията. Що се отнася до увеличаването на дебелината, резултатите зависят от желанията на пациента и възможностите на хирурзите, а основното условие е равномерно удебеляване, като същевременно се запазват контурите на ствола и без образуване на присадки.

Втората категория средства за увеличаване на размера на пениса - всички видове кремове, мехлеми, хапчета и народни средства. Много мъже, които мислят за такава нужда, но се страхуват от операция, търсят информация в интернет, четат отзиви, в повечето случаи съдържащи лъжи. Цялата истина е, че е невъзможно да се постигне удължаване на пениса по този начин. Максимумът, на който са способни изброените средства (ако действително съдържат полезни компоненти), е да укрепят и удължат ерекцията, което няма да промени количествените показатели на пениса, но ще подобри неговата „производителност". А фактът, че някои съставки на продуктите стимулират притока на кръв към гениталиите, което прави ерекцията да изглежда „подобрена" и по-впечатляваща, е ефект, макар и полезен, но временен.

Как да увеличим пениса и реално ли е

диаграма за растеж на пениса по време на уголемяване на пениса

Така е устроено, че човек далеч не винаги е доволен от това, което има. Момичето, като собственик на великолепни форми, непрекъснато се опитва да отслабне - безкрайни диети, изтощителни тренировки.

Или имайки къдрици, тя постоянно използва ютия, за да ги изправи. Не само представителите на по-слабата половина на обществото са недоволни от външния си вид. Това важи и за мъжете.

Може би най-често срещаният проблем на представителите на силната половина на обществото е малкият размер на пениса. Вторият най-често срещан проблем е потентността. Както можете да видите, тези две теми са взаимосвързани. Ето защо въпросът в необятността на световната мрежа: "Как да увеличим пениса? "се среща доста често.

В интернет има много информация, понякога ненадеждна. Не е възможно да се провери това. Затова много хора продължават да разчитат на първоначално невярна информация до края на живота си. И в резултат на това тийнейджърите вече не искат съвет от по-възрастните си другари, те просто въвеждат въпрос в търсачката и веднага откриват това, за което техните предци някога са могли само да предполагат. И тук много хора попадат в капана на не толкова невярна, колкото преувеличена информация.

Сега повече за нормалния размер на пениса:

 1. Ако размерът на пениса е осем сантиметра дължина, тогава това е така нареченият „микропенис". Според статистиката 1% от представителите на силната половина на обществото са надарени с такова достойнство.
 2. Малък член е орган, достигащ дължина 8-12 сантиметра. Два процента от мъжкото население на планетата има такъв орган.
 3. За нормален се счита пенис с дължина 12 см. 55% от мъжете са надарени с този размер.
 4. Пенис, чийто размер е повече от петнадесет сантиметра - над средния.
 5. Представители на силната половина на обществото, чийто полов орган е дълъг 20 см, са собственици на впечатляващ пенис.

Ако сте от хората, които не устояха и премериха тялото си, но в крайна сметка останахте недоволни от резултата, ето още материал за вас за впечатляващи размери.

 • Колкото по-голям е размерът на пениса, толкова по-голямо трябва да бъде количеството кръв, която се втурва към него. Това е единственият начин да приведете тялото в желаното състояние.
 • Всеки, дори лек отлив, може да повлияе негативно на ерекцията и следователно на качеството на секса.
 • Образуването на органа завършва на около 18-годишна възраст. След това всяка промяна в неговата ширина или дължина не е нищо повече от визуална илюзия.
 • Намаляването на пениса може да се дължи на наднормено тегло. Средно всеки пет излишни килограма „крадат" сантиметър от пениса. Отново всички промени са визуални, всъщност органът остава непроменен.
 • Пенисът наистина може да се свие (не е визуален ефект). И това се дължи, като правило, на намаляване на нивото на андрогените. Така например културистите, които използват лекарства, които провокират хормонален дисбаланс, най-често се сблъскват с такъв проблем като намаляване на пениса като цяло и по време на ерекция.
 • Също така, намаляването на пениса може да се дължи на неправилни и неуспешни операции за удължаването му. Вината може да бъде или ниският професионализъм на хирурга, или физиологичните характеристики.
измерване на пениса след уголемяване

Не всеки мисли за дълбочината на влагалището, а по-скоро повечето хора не знаят за това и когато правят полов акт за първи път, те знаят само една стойност. Средно дълбочината на влагалището е 10 см. Това показва, че за нормален секс размерът на пениса, който е 15 сантиметра, е напълно достатъчен. Тъканите на влагалището са еластични, те ви позволяват да се приспособите към определена дължина и ширина.

Те ви позволяват да доставяте все повече и повече удоволствие на партньора си всеки път. Постоянната смяна на сексуалните партньори не е добре дошла, защото засяга чувствителността и не е от полза за представителите на по-слабата половина на обществото. Разбира се, размерът има значение. И това се отнася не само за дължината на пениса, но и за неговата дебелина. Но е невъзможно да се каже с точност как хората си пасват, без да се провери на практика. Освен това, не забравяйте, че сексът е изкуството на взаимното разбиране, а не само ширината, дължината и дълбочината.

Възможно е да се повиши мъжкото достойнство. Въпреки че понякога са необходими години, за да се постигнат положителни резултати. Уголемяването на пениса е трудоемък и старателен процес, но съвсем реален. Днес има огромен брой начини и техники за увеличаване на пениса. Някои от тях са по-ефективни, други по-малко. Във всеки случай изборът на метод е ваш. Основното нещо е да се запознаете с всички подробности за избрания метод.

Възможно е да се увеличи пениса с помощта на хирургическа интервенция, както и с народни средства и специални устройства.

Можете да удължите тялото с помощта на стречинг, тежести, хидравлична помпа, специални упражнения, лекарства и домашни средства, по-специално сода. Помощ при решаване на проблема и козметика, включително кремове. Основното нещо, преди да приложите тази или онази техника, е да се запознаете с нейната техника. Това е необходимо, за да се предотвратят механични наранявания и развитието на усложнения.

Уголемяване на пениса у дома: популярни методи

мъж с голи гърди и уголемяване на пениса

Има много методи и техники, които допринасят за уголемяване на пениса. Много от тях могат лесно да се прилагат у дома. Изобщо не е необходимо да се прибягва до медицинска помощ, по-специално помощта на пластичен хирург.

Освен това, уголемяването на пениса у дома ще струва точно толкова, колкото устройството, с което ще извършите процедурата. Цената на хирургичните методи е много висока. Една от най-разпространените техники за удължаване на пениса е елкинг. Отзивите за нея са изключително положителни. Много, които използваха този метод, успяха да постигнат това, което искаха. За да стане по-ясно, джелкингът се отнася до набор от упражнения, чието изпълнение има благоприятен ефект върху пениса. Специалните упражнения допринасят за подчертано увеличаване на пениса и увеличаване на главата. Тази техника е усвоила уменията за ръчно удължаване на пениса, които хората са натрупали в продължение на няколко хилядолетия.

Използването на jelqing допринася за:

 • стимулиране на кръвообращението;
 • повишено налягане в тялото;
 • растеж на кавернозни влакна;
 • образуването на нови клетки в обема.

Клетъчният растеж е напълно естествен и естествен процес. Техниката помага само за нейното стартиране и стимулиране. В допълнение, jelqing допринася за значително повишаване на сексуалната активност и издръжливост. Има различни техники за елкинг. Те се различават само в детайлите. Принцип първи - "доене". Основното движение е здраво хващане на пръстите на пениса в основата и движението на ръката напред към главата. Член, разтягащ се, пълен с кръв.

За да завършите успешно упражненията, трябва да закупите крем или спрей. Това ще ви помогне да постигнете резултати по-бързо. Някои техники не изискват смазване. Имайте предвид това, когато избирате техника. Не пестете от смазка, в противен случай ще натъркате пениса си. В допълнение, подобни спестявания са изпълнени с разкъсвания на тъкани и невъзможност за участие в елкинг през следващите две седмици.

Също така не трябва да заменяте специално създадените продукти със сапун, шампоан или други формулировки. Това е изпълнено с дискомфорт и нараняване. Увеличаването на пениса с тази техника е възможно само ако органът е в полувъзбудено състояние. Извършването на упражнението при пълно възбуда е изпълнено с увреждане на кръвоносните съдове и тъканите на органа.

измерване на пениса преди уголемяване

Техника 1. След като нанесете лубриканта, увийте ръката си около пениса и я плъзнете няколко пъти по дръжката, като държите стиснатата ръка в главата за няколко секунди.

Това е първият етап – подготовка. Ако нямате нужда от него, можете да преминете към следващата стъпка – упражнението.

Хванете пениса в основата с палеца си. Внимателно издърпайте органа надолу. Направете това двеста пъти. Разбира се, в началото ще бъде трудно, следователно, когато сте превъзбудени, е по-добре да прекъснете упражнението. Веднага след като пенисът приеме необходимата степен на възбуда, можете да продължите. Пълният курс е три месеца. През първата седмица го правете всеки ден в продължение на десет минути (това обикновено е десет минути), за втората - 300 (15 минути). Правете това упражнение в продължение на двадесет минути.

Техника 2. След като смажете органа, увийте ръката си около основата му и го издърпайте надолу и надясно. След това направете упражнението от другата страна. Правете упражнението в началото бавно. Правете 50 движения надясно и същото наляво на ден. Всеки ден увеличавайте броя на упражненията - до 200.

Техника 3. В този случай изпълнявайте упражненията от първа и втора техника без смазване.

Техника 4. Това по същество е техника 1, но упражнението се изпълнява много бавно. След като нанесете лубриканта, хванете пениса с пръсти в основата и бавно започнете да правите упражнения към главата. Главата ще се подуе и кърви. Заключете позицията за десет секунди. Продължителността на упражнението е десет минути.

Всички упражнения според начина на действие се делят на удължаващи и уплътняващи. Те се извършват или с помощта на ръце, или механични устройства или товари.

Упражненията са разтягащи, съдови и спомагателни:

 1. Повишаваме потентността
  • Застанете прави, изправете гърба си. Повдигайте коленете си последователно към корема.
  • Отпуснете и стегнете мускулите на седалището и перинеума (докато стоите на полусвити крака).
  • Легнете на пода. Повдигнете таза си.
 2. Увеличаване на дължината на пениса
  • Принудителна ерекция или "Кегел". Намажете пениса с крем. Хванете пениса с пръсти и извършвайте транслационни вертикални движения.
  • Разтягане. Изпънете отпуснатия член много бавно (за петнадесет секунди). Правете упражнението десет пъти.
 3. Увеличаваме ширината на пениса. Това включва упражнения от техниката Jelqing, както и упражнение за компресия и огъване.

Как да увеличите пениса си с екстендер, тежести, масаж и помпа

Можете да увеличите пениса, неговия диаметър, дебелина, дължина не само с помощта на различни устройства, но и с помощта на масаж. Самостоятелна ръчна техника допринася не само за удължаване на органа, но и за повишаване на сексуалната активност и издръжливост. Освен това масажът има благоприятен ефект върху ерекцията, както и върху нейната продължителност.

Преди да разкажа как да увеличите пениса си с масаж, бих искал да ви разкажа за основните правила за неговото прилагане:

 1. Подгответе се преди масажа. За тази цел се препоръчва използването на топли компреси. Накиснете малка кърпа в топла вода, изстискайте я и я увийте около органа. Компресите се сменят на всеки три минути (три пъти).
 2. Масажът трябва да се прави ежедневно.
 3. Комбинирайте масажа с употребата на таблетки (хранителни добавки или хомеопатични лекарства, които насърчават уголемяването на пениса).
 4. Не правете масаж, ако сте под влияние на алкохол.

Техника 1. Хващайки главата на органа с ръка, стиснете го. Компресията не трябва да пречи на кръвообращението. Издърпайте главата си към пода. След минута можете да увеличите силата на разтягане.

Техника 2. Стиснете главата първо с два пръста, а след това с цялата ръка. Правете всичко внимателно, не бързайте. Издърпайте члена към пода за минута. След това починете, освободете пениса. След това повторете. Направете упражнението двадесет пъти.

Техника 3. Хванете пениса с показалец и палец. Стиснете органа и се преместете от основата му към главата. Спирайте от време на време.

Как да увеличите пениса с тежести

измерване на пениса по време на уголемяване с помощта на банан като пример

Тази техника е стара, но ефективна. Използван е и все още се използва в някои африкански племена. Същността на техниката е окачването и закрепването на натоварването върху пениса. Продължителният ефект на разтягане допринася за увеличаване на пениса както на дължина, така и на ширина.

Товарът трябва да бъде лесен за използване и малък по размер. Също така е важно да има възможно най-много претегляне. В този случай ще бъде възможно да се изчисли натоварването и да се увеличи с времето.

Преди да продължите с процедурата, масажирайте или нанесете компрес. След това монтирайте системата за заключване на тежестта зад главата и монтирайте самата тежест. Започнете с малко тегло. Липсата на подготовка е изпълнена с нараняване. Натоварването трябва да се увеличава постепенно. Можете да окачите претеглянето във всяка позиция.

Не позволявайте на кръвта да застоява в главата. От време на време премахвайте тежестта и фиксиращия уред и масажирайте. Удължител, носилка, разширител, носилка - всички тези устройства принадлежат към едно и също семейство устройства, които спомагат за увеличаване на дължината и ширината на органа, както и за коригиране на кривината на пениса.

Принципът на действие на всички такива устройства е един и същ и се състои в ежедневен (най-малко пет часа), продължителен (най-малко три месеца), малък (500-200 грама) разтягащ ефект върху пениса. В резултат на това тялото реагира на външни влияния, като образува нови клетки в зоната на натоварване.

Дизайнът на устройствата е малко по-различен, но същността на механизма е същата - пенисът е фиксиран със скоби, които осигуряват напрежение на плътта. Друг начин за влияние върху размера на мъжествеността е вакуумната помпа.

Принципът на действие на такъв инструмент е да се създаде вакуумна среда в помпата, където всъщност се поставя мъжкият полов орган, поради което притока на кръв към него се увеличава и той се увеличава по размер. Въпреки това, съдейки по прегледите на мъже, които са изпитали подобен метод, можем да заключим, че изпомпването има положителен ефект, но не е толкова значителен и е временен.

Как да увеличите пениса по друг начин

жена изненадана от увеличения пенис на мъжа

Днес на пазара има много различни лекарства под формата на кремове, гелове, мехлеми, спрейове, които разказват как да ги използвате, за да увеличите пениса до невъобразими размери. На практика обаче не всичко е толкова розово, разбира се, сред тях има такива, които наистина имат положителен ефект, но все пак повече средства са със съмнителен характер, които могат да оставят не само неприятен послевкус поради измамени надежди, но засягат и здравето на мъжете.

Ето защо, преди да прибягвате до подобни методи, трябва да се консултирате със специалист в тази област и да разберете наистина как да увеличите пениса без никакви нежелани последствия. Друг начин за увеличаване на пениса е операцията. Съвременната хирургия и микрохирургия за корекция на пениса се основава на присаждане на тъкани от други части на тялото.

По този начин мъжествеността може да се увеличи в диаметър с 1-2 см. Ако има желание за постигане на по-значим резултат, се препоръчва трансплантация на мускулна тъкан, но този метод е много по-сложен. Времето на операцията и времето на следоперативното възстановяване трае много по-дълго, отколкото в първия случай, това трябва да се има предвид при вземането на решение за такава стъпка.

Както можете да видите, има много начини и техники, които помагат и казват как да увеличите пениса. Ако сериозно мислите за повишаване на достойнството си, трябва само да изберете най-подходящата техника за себе си. Освен това могат да се използват и други методи, например дюзи за презервативи, инжекции с лекарства.

Увеличаването на пениса с десет сантиметра е малко вероятно да успее. Но тук ще можете да повишите самочувствието, да премахнете комплексите. Увеличавайки органа, ще можете да въплъщавате всичките си сексуални желания, да доставяте максимално удоволствие на една жена. Освен това масажът и упражненията са полезни за функционирането на пениса. Като ги използвате редовно, няма да се налага да използвате хапчета за повишаване на потентността.